top of page

Sponsor Worden

Wat willen we als club met uw sponsoring bereiken?


Sponsoring stelt ons in staat om financieel gezond te blijven en ervoor te zorgen dat onze club een toegankelijke vereniging voor iedereen blijft. 
De middelen die via sponsoring ter beschikking worden gesteld, zetten we in voor zaken als het onderhoud van de terreinen, de aankoop van materiaal voor de (jeugd)ploegen, het organiseren van sportieve en familie-evenementen, enzovoort...

Wat kunt u als sponsor van SK Herkenrode verwachten?


We streven steeds naar een Win-Win situatie voor onze sponsors en de club. Door SK Herkenrode te sponsoren maakt een grote groep mensen kennis met de naam van uw bedrijf of product en uw inspanningen voor onze vereniging. De leden van SK Herkenrode en hun achterban, alsook de supporters van de bezoekende clubs, zijn potentiële klanten of kunnen bijdragen aan een verbeterde naamsbekendheid van uw bedrijf in de regio waar onze teams hun wedstrijden of tornooien spelen.

Verschillende sponsoring-mogelijkheden


We bieden verschillende sponsor-formules aan. Deze kunt u terugvinden in onze sponsorbrochure die u hieronder kan downloaden. Indien u echter een sponsorpakket op maat wil bespreken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.


We kijken er alvast naar uit om met u samen te werken in het voetbal, en in het bijzonder onze clubwerking én uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen!

Interesse?

 

Neem dan contact op met onze commercieel verantwoordelijke Jasper Vanacken via jasper@crewfactory.be of 0473 92 20 07​

Sponsordossier downloaden

Contact2.jpeg
bottom of page